sim only onbeperkt internet

Abonnement Sim Only Vergelijken

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel simpel helpt je makkelijk te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je te allen tijde de juiste mogelijkheid. Bij Bel easy vind je de goedkopere Sim Only-aanbiedingen van alle grote aanbieders als T-Mobile en Ben. Het maakt niet uit of je het goedkoopste Sim Only-abonnement zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken: voor wie?

Sim Only is bedoeld voor degenen die al een mobieltje hebben en die het jammer of te veel geld vinden om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt tevens een ‘los’ apparaat aankopen. In het verleden kreeg je de smartphone ‘gratis’ of met korting. Je betaalde er echter wel degelijk helemaal voor, door het duurdere abonnement. Bij vrijwel alle partijen kun je aangeven welk formaat kaart je wilt bekomen (micro/mini of nano), of krijg je meteen een 3-in-1 kaart waardoor je de simkaart in elk soort toestel kunt gebruiken.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Only met nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dit betekent dus tevens dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Op het moment dat je een Sim Only contract hebt en je deze niet verlengt of opzegt, dan loopt het abonnement stilzwijgend door. In een aantal gevallen verlies je dan ook de maandelijkse korting die, meestal, alleen voor de 1ste contractduur geldt.

Simlockvrije smartphone

Ernaast is een willkeurige smartphone smartphone zonder simlock|simlock vrije Samsung mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst gebruikt is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel MB’s je hebt gebruikt. Zat je telkens buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe telefonie abonnement een grotere MB bundel te bestellen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de batterij wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel aanbieders bieden trouwens de kans om tijdens je contract omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook aanbieders die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

over het algemeen kan een aanbieders 2 maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of de koper laten bijbetalen. Hoe de maatregel gehanteerd wordt, verschilt per aanbieders. Dat staat in de voorwaarden van de polis van het telecomabonnement.

Kies een goedkoop Sim Only abonnement

Op het moment is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een smartphone. Dat komt met name doordat een Sim Only veel goedkoper is dan een standaard abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je alleen een simkaart en geen mobieltje. Dat is dus wat een Sim Only is.

Doordat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overbodige kosten. De kosten die je normaliter voor je ‘zonder extra kosten smartphone ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en zodoende houd je veel lagere maandelijkse abonnementskosten over.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld overhouden op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit land het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je mogelijkheid voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van de meest actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een keus maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten onnodige kosten te besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellen en nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los een apparaat aan te schaffen. meestal is het goedkoper om een los mobieltje aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ apparaat met contract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. Op het moment zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

Geld besparen door een Sim Only internet contract te verlengen

Wil je geld besparen op je maandelijkse kosten voor bellen, sms’en en internetten? Verleng dan je mobieltje abonnement in de vorm van een Sim Only. Een abonnementsverlenging in de vorm van een Sim Only abonnement bij je huidige aanbieder zal al eenvoudig enkele euro’s tot tientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van je telefooncontract hangt af van je aanbieder. Sommige providers hanteren 3 maand voor afloop van het contract, maar andere providers hanteren 6 maand. Het verlengen van je toestel abonnement kan tevens nog eens tot ten hoogste 3 maand na verloop van je contract datum. Controleer wanneer je overeenkomst stopt bij je telecomprovider en sluit stante pede een voordelig Sim Only contract af. De verlenging van je telefooncontract gaat pas in vanaf het moment dat de contract datum verstreken is.

Scroll naar boven