gratis boekhoudprogramma

Administratie Software Zzp

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn enorm veel verscheidene programma’s beschikbaar. Het is dus niet efficiënt en simpel om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verscheidene boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor stichtingen en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het slimste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je in de regel een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven kalenderjaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien jaar worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van belang om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als ondernemer heb je veel te doen. De boekhouding, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar in de regel geen prioriteit. Welbeschouwd is het wel belangrijk dat je de vinger aan de pols houdt over je zaak. Goede boekhoudsoftware is de wijze om dat uit te voeren. Een online boekhoudsoftware maakt het een mogelijkheid om immer overzicht te hebben in je zaak en te allen tijde en overal de boekhouding te actualiseren. Een bruikbaar voorbeeld is facturen in de boekhouding krijgen. Veel boekhoudsoftware hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om een foto te maken van een bon en deze direct te e-mailen in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan in de prullenbak en de inhoud van de afbeelding hoef je later alleen nog maar even in te vullen in je programma voor je boekhouding. Geen rompslomp meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte methode van werken om te boekhouden.

Op deze website tonen we verschillende boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het betere past bij je zaak. Heb je er 1 gevonden? Vraag dan een zonder extra kosten proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het programma voor je boekhouding bij je onderneming past.

Pre’s online boekhouden

Een online programma voor je boekhouding biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online programma voor je boekhouding dan is je boekhouding overal te bereiken, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat met toegang tot het internet. Ernaast is een online boekhoudprogramma zeer veilig in het gebruik en je bewaart snel en eenvoudig je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar één overzichtelijk online programma voor je boekhouding, waar je binnen enkele muisklikken iets hebt gevonden van soms wel jaren geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online programma voor je boekhouding heeft verschillende plussen.

Hoe boekhoud jij?

efficiëntere boekhouding dan wanneer je dit met de hand doet. Klik hier als je meer weten over administratie software zzp.

Scroll naar boven