Autoverzekering Afsluiten Goedkoop

Autoverzekering Goedkoopst

Door te vergelijken op onze website vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Ten gevolgende van een aanrijding met je auto medische kosten hebt dan worden deze kosten gedekt door je zorgverzekering. Als er echter sprake is van blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden van jou als bestuurder, dan krijg je tevens een vooraf bepaalde uitbetaling als je als extra een ongevallen inzittendenverzekering hebt afgesloten. Net als bij de gebreken inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet uitmaakt of de gebreken niet door eigen oorzaak is ontstaan.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende verzekering voor je auto voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je terstond wat voor jou de drie slimste opties zijn. De betere verzekering voor je auto kun je via onze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere autoverzekeringen vergelijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op de website bekijken of spoorslags een verzekering voor je auto aan gaan op de site van de verzekeraar. Zo snel is je autoverzekering te vergelijken op onze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een schade) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De optie voor de dekking hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste optie kunt maken. Hier is meer te zien: autoverzekering goedkoopst

Scroll naar boven