Autoverzekering Afsluiten Na Aankoop

Autoverzekering Kosten

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Autoverzekering beëindigen

Wil je de autoverzekering beëindigen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal jouw autoverzekering in de meeste gevallen binnen 30 dagen annuleren. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je oude autoverzekering op! Wil je de verzekering van je auto annuleren omdat je verzekeringsmaatschappij een premiestijging doorvoert of de gangbare voorwaarden vernieuwt, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn beëindigen.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de geschikte autoverzekering voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je terstond wat voor jou de drie betere verzekeringpolissen zijn. De slimste verzekering voor je auto kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere verzekeringen voor je auto bekijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte op de website bekijken of onverwijld een verzekering voor je auto aan gaan op de site van de verzekeraar. Zo simpel is je autoverzekering te vergelijken op deze website.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een schade gehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele bijrijders.
  • Schadeverzekering voor passagiers. betaalt de gebreken die de berijder en/of passagiers ervaren door het ongeval. Dat kan letselschade zijn, maar tevens schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor wettelijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: autoverzekering kosten

Scroll naar boven