Autoverzekering Afsluiten Voor 1 Maand

Autoverzekering Prijs

Door te vergelijken op onze website vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden aangaan als je al een schadeverzekering voor inzittenden hebt, is meestal niet nodig. In dat geval zou je namelijk zinloos veel maandprijs betalen, terwijl de meerwaarde van de extra verzekering voor je auto minimaal is. Het echte voordeel van de gebrekenverzekering is dat je de uiteindelijk geleden schade uitbetaald krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag.

Als jij en je inzittenden gewond raken bij een aanrijding dan betaalt je zorgverzekering de medische kosten. Met een schadeclaimlenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) ook een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het calamiteit.}

Het spreekt voor zich dat de kosten van enkele tientjes per jaar hoger wordt op het moment dat je hogere verzekeringnemer bedragen kiest. Over het algemeen keert een schadeclaimlenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste autoverzekering voor jouw geval te vinden zonder dat je er zelf veel moeite aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je terstond wat voor jou de 3 beste verzekeringpolissen zijn. De goedkopere autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de site van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere verzekeringen voor je auto vergelijken. Of er enkele naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op je scherm bekijken of acuut een verzekering voor je auto aan gaan op de site van de verzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Een autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering kunt u afsluiten bij meerdere verzekeringsmaatschappijen. Zorg ervoor dat u dit zo snel mogelijk doet wanneer u een nieuwe auto hebt gekocht. U kunt het beste de verschillende providers met elkaar vergelijken, zodat u precies weet wat er is verzekerd en wat niet. Bekijk ook wat alle optionele eigenschappen zijn en probeer in te schatten of u dit nodig hebt. Voor beginnend bestuurders zijn er ook aparte verzekeringen, en kijk hier ook goed welke mogelijkheden er allemaal zijn. De premieprijs kan heel veel verschillen. Het afsluiten van een verzekering kunt u eenvoudig online doen. Dit is over het algemeen niet heel moeilijk.

Maandpremie autoverzekering berekenen

Een autoverzekering vergelijken en de prijs berekenen kan alleen indien het model auto bekend is. Om die reden wordt altijd eerst naar het kenteken van de te verzekeren auto gevraagd. Ook wordt er in de berekening van de autoverzekering meegenomen hoe oud de auto is. Een andere belangrijke eigenschap is het aantal schadevrije jaren die je hebt. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe kleiner de autoverzekeraar acht dat jij schade aan een auto veroorzaakt. Ook wordt er bij het berekenen van de autoverzekering rekening gehouden met geslacht en leeftijd.

WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco

Een belangrijke keuze die je moet maken bij autoverzekeringen vergelijken is welke dekking je wilt. Hieronder vind je de verschillen tussen deze dekkingen.

Alleen WA autoverzekering
Als je alleen een WA verzekering hebt dan wordt alleen de schade betaald die jij veroorzaakt hebt bij anderen. Indien je eigen auto ook schade heeft dan zal de autoverzekering dit niet dekken. Alleen WA verzekerd zijn is aan te raden indien je in een auto rijdt die erg oud is een nog maar weinig waarde heeft.

WA + Beperkt casco autoverzekering
Bij deze dekking wordt schade veroorzaakt door jou bij anderen uitbetaald en eventuele schade aan je eigen auto wat veroorzaakt is door inbraak, diefstal, storm of brand. Ook wordt ruitschade gedekt.

WA + Volledig casco autoverzekering
Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die je kunt afsluiten. Met deze dekking wordt ook schade die jij veroorzaakt hebt aan je eigen auto uitbetaald.

Is een goedkope autoverzekering aan te raden?

De meest voordelige autoverzekering vind je door te kiezen voor een ‘Alleen WA dekking’ te kiezen. Zoals hierboven beschreven staat zijn veel schades niet gedekt. Om die reden hoeft een goedkope autoverzekering niet direct de beste keuze te zijn. Door bij ons een autoverzekering te vergelijken vind je wel gemakkelijk de voordeligste autoverzekering die past bij de gewenste dekking. Of je nu ‘Alleen WA verzekerd’‘WA + Beperkt casco’ of ‘WA + Volledig casco’ kiest, via ons vind je altijd de goedkoopste autoverzekering aangepast op jouw persoonlijke situatie. Hier is meer te zien: autoverzekering prijs

Scroll naar boven