ASR Autoverzekering

Autoverzekering Zakelijk Vergelijken

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van verzekeringen van auto’s is bij elke verzekeraar anders geregeld. In de regel is het een dag, een maand, maar een jaar komt tevens wel voor. Voor verzekeringsmaatschappijen die aangemeld zijn bij het Verbond van verzekeraars berekent men een standaard termijn van maximaal 12 maanden. Na dat jaar mag je per dag overstappen met een opzegtermijn van 30 dagen. Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je autoverzekering.

Autoverzekering Zakelijk Vergelijken

Als je een auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering afsluiten. Dit is gemakkelijk te doen, maar let op dat je de juiste selectie hierbij maakt. Er zijn circa 120 verschillende autoverzekeringen en de optie hangt onder meer af van het model auto, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen bepalen de premie van hun autoverzekering op bovenstaande karakterisering. Om de voordeligste overeenkomst voor je autoverzekering te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De beste deal is niet immer de voordeligste autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de verzekering voor je auto vergelijken die het betere bij je persoonlijke geval past. Dan kun je ogenblikkelijk een passende, maar goedkope verzekering voor je auto afsluiten.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een botsing invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. betaalt de schade die de automobilist en/of passagiers ondervinden door het ongeval. Dat kan geestelijke schade zijn, maar ook gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en specialistische rechtshulp om onder andere gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer ordinaire informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: autoverzekering zakelijk vergelijken

Scroll naar boven