das rechtsbijstandverzekering

Beste Rechtsbijstandverzekering

Wat is rechtsbijstand? Rechtsbijstand is niets anders dan hulp bij juridische problemen. Maar soms lukt het niet om met de andere partij tot een passende overeenstemming te komen. Dan biedt de rechtsbijstandverzekering gelukkig een uitkomst.

Rechtsbijstand verzekering vergelijken: zo werkt het

Rechtsbijstandverzekering vergelijken? Dat doe je simpel via ons. Stel je voor: je komt in een situatie waarin je rechtsbijstand nodig hebt. Dan is het fijn als je hiervoor goed gedekt bent. Rechtsbijstand zonder verzekering is namelijk erg prijzig. En elke rechtsbijstandverzekeraar heeft weer andere dekkingen en hanteert andere premies. De rechtsbijstandverzekering vergelijken is daarom verstandig. Hoe kun je rechtsbijstand vergelijken? Je vult eerst in de vergelijker je persoonsgegevens in. Dan geef je aan welke bescherming je wenst te hebben. Wij laten je dan de rechtsbijstandverzekeringen zien met onze scherpste deals die het voordeligste bij jou passen.

Modules rechtsbijstandverzekering

Bij de rechtsbijstandverzekering werken we met dekking in meerdere modules. Hieronder ziet u een overzicht van de modules die u kunt kiezen. Wanneer u vragen heeft over de modules of over de rechtsbijstandverzekering kunt u altijd de klantenservice bellen of chatten.

Consumentenconflicten

Met deze module heeft u recht bij onder andere de volgende problemen:

 • Verhalen van gebreken
 • Contracten. Problemen n.a.v. contracten over consumentenzaken. conflicten over het aankopen of huren van een artikel, of over een aan u geleverde dienst.
 • Overheid. Persoonlijke problemen met de overheid. Geen belastingzaken.
 • Personen- en familierecht. Problemen met nalatenschappen en adoptie.
 • Strafzaken. Als u beschuldigd wordt van een strafbaar feit. Behalve als er sprake is van opzet.

  Fiscale en vermogensconflicten

  Deze module betaalt geschillen met de belastingdienst. De dekking geldt pas vanaf het moment dat de zaak dient voor de Nederlandse belastingrechter (beroepsfase). Ook geschillen over de aan- en verkoop van aandelen, obligaties en zaken in ons land vallen onder deze module.

  Verschillende typen rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor beste rechtsbijstandverzekering,beste-rechtsbijstandverzekering

  Een rechtsbijstandsverzekering werkt over het algemeen met aparte vergoedingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het van belang te weten welke dekking er gekozen moet worden.

  Als consument is men bijvoorbeeld verzekerd tegen conflicten over de koop of huur van dingen bij bijvoorbeeld een webshop. Lig je overhoop met een webshop na een online aankoop, dan kan de rechtsbijstandsverzekering helpen met juridische hulp.

Scroll naar boven