Gas En Stroom Leveranciers Vergelijken

Energie Bedrijven

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan stante pede op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je algemeen aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de vorige leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude overeenkomst wél zelf beëindigen.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je contracten van alle energieleveranciers vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we vaak betere prijzen kunnen bieden. Ook de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online de meest goedkope energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest voordelige energieleveranciers, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers simpel op een rij. Op die wijze kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er altijd zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Ieder jaar overstappen naar de meest goedkope energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de goedkoopste energie aanbieding misgelopen. compleet niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de goedkoopste energieleverancier doet geld besparen. Geld uitsparen op uw immers al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meer dan 15 energiemaatschappijen.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kosten voor gas en licht per aanbieders van gaslicht flink verschillen, daarentegen moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de verzekeraars van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier snel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de gaskosten per m3. Het is ook relevant om te controleren of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden voeren veel energieleverancier speciale acties om nieuwe klanten te vinden. Profiteer van deze acties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief voor energie of een ander presentje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel één, drie of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens aanbiedingen voor 2 of vier twaalf maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Bekijk ook wat anderen over een energieleverancier vinden! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw leverancier. Zoals bij energie bedrijven.

Scroll naar boven