Energie Gas Leveranciers Vergelijken

Energie

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten herleiden en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de oude leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf opzeggen.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op onze website alle energieprijzen vergelijken.

De goedkoopste energiemaatschappij kiezen

De goedkoopste energiemaatschappij staat te allen tijde bovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest voordelige energieleverancier zal vinden. U kunt verschillende goedkope energieleveranciers voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet acuut de besparing op het scherm.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mits nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden terstond bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u hier op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen flink per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u zomaar jaarlijks veel geld geld overhouden. Via hier kunt u leveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het voordeel is al snel enkele honderden euro’s

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snel flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw voordeel kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. tevens al was het zo dat elektriciteit bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs enorm hoger, dit kan komen door drie,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat een heel groot stuk van uw de rekening voor gas en licht uit belasting op energie en btw! Een gemiddeld huishouden verbruikt jaarlijks 1.525 kubieke meter gas en drie.340 kWh stroom wat plusminus te vergelijken is op een kostenpost van €147,00 per maand. Energiebedrijven mogen zelfstandig hun prijzen bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De hoogste energietarieven worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het voordeligste energieovereenkomst zoeken. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de goedkoopste aanbieding vinden. Zoals bij energie.

Scroll naar boven