Gas En Licht

Engie Groene Stroom

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst weergeven. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder meer beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de goedkopere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via verschillende partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieleveranciers Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Welkomstkorting en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De goedkoopste energiemaatschappij kiezen

De voordeligste energieleverancier staat altijd bovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energiemaatschappij zal vinden. U kunt verschillende goedkope energiemaatschappijen voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet ogenblikkelijk de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een goede aanbieding heeft gevonden kunt u deze snel online aan gaan op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het vinden van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per energieleverancier ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s voordeliger worden. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, daarom is het important om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel energie, kunt u zomaar jaarlijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u energieleveranciers vergelijken op basis van onder andere kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het voordeel is al simpel enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! tevens u kunt honderden euro’s per jaar geld overhouden op uw energiekosten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door elk jaar een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus voor je overeenkomst afloopt opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor gas en stroom gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele energietarieven. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere periode, bijvoorbeeld een of 3 jaar. Variabele kosten voor energie kunnen elke 31 dagen, per 3 maanden of per half jaar wijzigen. Zo profiteert u dus van dalingen in de prijs maar kunt u tevens meer betalen als de kosten voor energie omhoog gaan. Zoals bij engie groene stroom.

Scroll naar boven