Welke Energie Vergelijkingssite

Gas Elektra

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract vaststellen. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt met behulp van onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiemaatschappijen Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieaanbieders proberen online op energievergelijkers als meest voordelige energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiebedrijven concurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezen namelijk de goedkoopste energieleverancier. De energieleverancier die als meest voordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden meteen bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u hier op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de slimste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven schelen ontzettend per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u snel de prijzen van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor energie per verzekeringsmaatschappijen van gaslicht flink verschillen, ook moet u tevens letten op de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is soms mogelijk dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u op deze website uitgebreid de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de gaskosten per m3. Het is ook interessant om te controleren of het een vast of variabel tarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak linea recta een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen in de regel een, drie of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer tevens wat anderen over een gas- en stroomleverancier vinden! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij gas elektra.

Scroll naar boven