rechtsbijstandverzekering afsluiten

Goede En Goedkope Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die advies biedt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld als je er niet uitkomt met de tegenpartij bij een ongeval in het verkeer. Dan is het fijn als iemand je helpt die weet wat jouw rechten en plichten zijn.

Goede En Goedkope Rechtsbijstandverzekering: Wat is een rechtsbijstandverzekering?

De rechtsbijstandverzekering is een verzekering waarmee je je letterlijk voor rechtsbijstand ofwel juridisch advies verzekert. Als je een beroep doet op je rechtsbijstandverzekering krijg je hulp van advocaten of juristen die werkzaam zijn bij je rechtsbijstandverzekeraar. De juridische hulp is dan verzekerd. En dat is slim. Een advocaat kost per uur kost namelijk om en nabij hetzelfde als wat een rechtsbijstandverzekering per kalenderjaar aan kosten kost.

Als je een rechtsbijstandverzekering aangaat kun je kiezen voor verscheidene dekkingen. Zoals de bescherming ‘consument’, de bescherming ‘inkomen’, ‘wonen’ en ‘verkeer’. Heb je al een rechtsbijstandverzekering en wil je een bescherming toevoegen? Maak dan eerst een nieuwe vergelijking van rechtsbijstandverzekeringen. Het kan zijn dat een andere verzekeringsmaatschappij beter past bij je situatie. Als je een dekking wilt stopzetten, heb je meestal 1 maand opzegtermijn.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering ligt niet voor de hand om af te sluiten, maar kan opeens nodig zijn! Het is dan ook geen overbodige luxe om een goede rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Kijk naar de kenmerken van de verzekering van die op onze website worden uiteengezet.

Deskundige juridische hulp onbekommerd over de kosten

Een juridisch geschil kan in het dagelijks leven in diverse situaties ontstaan. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

FBTO heeft als 1ste verzekeringsmaatschappij een rechtsbijstandverzekering waarbij u zelf kunt bepalen welke dekking u wilt. En daarom betaalt u alleen voor de bescherming die u nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende modules: Consument & Wonen, Verkeer, Inkomen en Medisch.

De pre’s van de FBTO rechtsbijstandverzekering zijn:

  • modules zijn los van elkaar af te sluiten
  • het hele gezin is meeverzekerd
  • geen ten minste claimbedrag
  • slim kiezen is geld geld besparen.

    Verschillende typen rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor goede en goedkope rechtsbijstandverzekering,goede-en-goedkope-rechtsbijstandverzekering

    Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met aparte dekkingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het van belang te weten welke dekking er gekozen moet worden.

    Wie kiest voor een dekking over het inkomen, krijgt juridische hulp als ontslag dreigt of een ander juridisch geschil heeft met de baas. Deze dekking is niet alleen nuttig als men problemen met de uitkeringsinstantie heeft. De dekking is alleen geldig voor mensen in loondienst. Wie eigen ondernemer of ZZP’er is, moet daarvoor een aparte verzekering afsluiten.

Scroll naar boven