Autoverzekering Afsluiten Na Aankoop

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de eenvoudige dekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te nemen. Je kunt bij bijna alle autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden vergoedt de uiteindelijk geleden gebreken van de metgezellen die in jouw auto zaten tijdens het ongeluk. Ook hier maakt het niet uit wie de schuldige is.

Een schadeverzekering inzittenden is een aanvullende autoverzekering. Die bescherming biedt tegen lichamelijke en materiƫle schade na een ongeluk. Normaal gesproken is dit een dekking maximaal 1.000.000,- euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je goede bescherming hebt als er een ongelukis gebeurd.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extra beschermingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de kosten extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt spoorslags afsluiten wijzigen of annuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  subiet wijzigen, aanvullen of opzeggen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een schade) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De keus voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste optie kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige

Scroll naar boven