sim only vergelijken

Goedkoopste Sim Only Vergelijken

Ben je op zoek naar een Sim Only-abonnement dat goed bij jou past? Bel in enkele stappen en simpel helpt je simpel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je te allen tijde de juiste optie. Bij Bel easy vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle grote aanbieders als Vodafone en Simpel. Het maakt niet uit of je het voordeligste Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Waarom Sim Only vergelijken?

Wanneer u nog tevreden bent over uw huidige mobiele telefoon kunt u ervoor kiezen om enkel een Sim Only contract af te sluiten. Bij ons kunt u simpel Sim Only vergelijken met de Sim Only vergelijker, we vinden het namelijk cruciaal Sim Only abonnementen vergelijken makkelijker gaat. Daarom krijgt u bij elk contract informatie over:

 • Wat de abonnementskostprijs per maand is.
 • Wat de totale korting op uw contract is.
 • Wat de totale abonnementskosten elke maand is.
 • Wat de aansluitkosten, verzendkosten en kosten voor nummerbehoud zijn.
 • Wat de kostprijs is voor aanvullende diensten zoals onbeperkt sms’en en/of internet.

Vergelijk Sim Only abonnementen en bekijk wat voor u de voordeligste beslissing is. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van het internet en belt u nog maar amper? Of bent u nog echt van het sms’en? vanzelfsprekend kunt u het ook allemaal kiezen, dat is compleet aan u. Bij het Sim Only contract vergelijken is het van betekenis dat u met een aantal dingen rekening houdt:

 • Hoeveel belminuten u elke maand nodig heeft.
 • Hoeveel sms-berichten u per maand nog verstuurt.
 • Hoeveel MB aan internet via de smartphone u maandelijks verbruikt.

Wanneer u uw mobiele telefoon gedrag in kaart heeft gebracht, kunt u Sim Only abonnementen vergelijken. vindt u tal van goedkope Sim Only abonnementen, er zit er altijd wel eentje die bij u past.

Sim Only verlengen

Als je momenteel al een Sim Only abonnement hebt en je tevreden bent, kun je ervoor kiezen om je Sim Only te verlengen. Hierdoor kun je opnieuw profiteren van nieuwe acties en de eventuele nieuwe prijzen. Als je je Sim Only verlengt, blijf je dus bij je huidige provider, maar heb je de mogelijkheid om een voordeliger of beter passend Sim Only abonnement te kiezen.

De vijf pre’s van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is aanzienlijk goedkoper dan een soortgelijk contract met smartphone. Bij een abonnement met een nieuwe telefoon ontvang je vaak kortingen op de nieuwe telefoon, en maar weinig korting op het abonnement. Bovendien moet de aanbieder het apparaat ook terugverdienen. Je kunt daarom meestal kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse smartphone bijdrage, hierdoor valt het contract te allen tijde duurder uit. Omdat er bij een Sim Only contract geen nieuw toestel zit, krijg je van de aanbieder een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Je huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij betekent dat je smartphone simkaarten van alle aanbieders accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope aanbieders kunnen tot 80% voordeliger uitvallen dan een telefoonabonnement met mobiele telefoon. Dat scheelt nogal.
 2. Per maand opzegbaar: Wie een abonnement afsluit met smartphone , kan daar zo twee kalenderjaar aan vastzitten. Een Sim Only contract is maandelijks opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het aan gaan van een Sim Only contract heb je gegokt hoeveel je per maand belt en smst. in feite weet je het niet zo goed. Dat geeft compleet niet. Zat je er compleet naast? Dan kun je het Sim Only abonnement iedere maand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only contract afsluit, regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uit iedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden (weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobiele telefoons, maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
 5. Je oude toestel mag blijven: soms doet je oude toestel het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only contract compleet geen telefoon aan te schaffen. Je oude toestel hoeft geen stof te vangen en weggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij de telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van het smartphone weghalen. In de praktijk houdt in dat over het algemeen dat de klant nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telefonie abonnement voor jou het voordeligste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is in de meeste gevallen sufficient om een een idee te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook mobiele telefonie bedrijven die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiel bellen bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een internet en mobiel bellen abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wat is het verschil tussen een contract en Sim Only?

  Bij een Sim Only abonnement neemt de consument geen telefoon af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staan alleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. De klant van het telecomabonnement, moet zelf een smartphone regelen.

  Bij een telefoon met abonnement, geldt een maandelijkse prijs, waarbij de smartphone , belminuten, sms’jes en dataverkeer bij de prijs zijn inbegrepen.

  Wat voor smartphonecontract sluit jij af?

  Veel mobiele telefoon gebruikers komen meestal voor een dilemma te staan als ze hun telecomovereenkomst kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige aanbieder of stappen ze over? De keus hangt in de regel van meerdere factoren af. Denk onder andere aan de maandelijkse kosten, de voorwaarden van de polis en de kostprijs voor een mobieltje. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost over het algemeen veel tijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te helpen door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een contract met mobieltje en een Sim Only abonnement.

  Sim Only abonnement

  Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iedere maand. Dit is tevens de reden dat veel consumenten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor een paar euro per maand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel aanbieders merken ook op dat Sim Only continu populairder wordt en gaan daardoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele voordelige telefoonabonnementen geboden om mobieltjegebruikers te lokken. Dit heeft vanzelfsprekend veel invloed op de keuzemogelijkheid van de aanbieder. Echter moet een gebruiker tevens kijken naar het duur van het abonnement en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only telecomaanbieder is dat heel flexibel, maar tenslotte kunnen daar tevens verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat een ieder te bieden heeft voordat je een mogelijkheid maakt.

  Contract met een mobieltje

  Waar voorheen de abonnementen met mobieltje erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel mensen in de regel voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een abonnement met mobieltje. Hoewel je bij deze abonnementssoort een kosteloos smartphone krijgt, hebben veel consumenten geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat een ieder telkens zuiniger met hun mobiele telefoon om, dus is de keuzemogelijkheid voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder abonnement te gaan. Wij wensen je veel succes met de keuzemogelijkheid voor het volgende telefoonabonnement.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in ons land het aanbod van maarliefst 15 netwerk aanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je mogelijkheid voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van de meest actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een keuzemogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten onnodige kosten te geld overhouden, zodat we onbekommerd met elkaar in contact kunnen blijven.

  Micro-SIM? Nano-SIM? Welk type SIM-kaart gaat er in mijn mobieltje ?

  Er bestaan verschillende formaten SIM-kaarten. De 1ste mobieltjes hadden een SIM-kaart van het formaat van een creditcard 85 x 54 mm), de Full-size SIM danwel de algemene SIM.

  De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met een formaat van 25 x 15 mm. Deze vind je met name terug in oudere smartphones.

  Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleiner als gevolg van de steeds kleiner wordende smartphones. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3 x 8,8 mm.

  Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobieltjes. Micro-SIM kaarten passen normaal gesproken wel in oudere mobiele telefoons, terwijl nieuwe typen veel gebruik maken van Nano-SIM kaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe toestel met een ander formaat simkaart leverde daardoor veel administratieve rompslomp op en gedoe met bijvoorbeeld kaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden de aanbieders tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen. Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle drie algemene formaten inzitten, je kunt het formaat dat je benodigd er uit drukken.

  Overstappen naar een nieuwe provider

  Al je een Sim Only abonnement afsluit bij een provider waarbij je nog geen klant bent dan kun je bij de meeste aanbieders gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het goedkoopste Sim Only abonnement zonder problemen. Je Sim Only aanbieder regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere telecomprovider over te stappen. Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit kiezen en je Sim Only telecomaanbieder regelt dat je een Sim Only contract krijgt met je huidige smartphone nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe telecomprovider zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te bekomen. Wanneer alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe provider. Stop de verwerven simkart in je simlock vrije mobiele telefoon en je kunt stante pede gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven