Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Goedkoopste Stroom Aanbieder

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst aanbieden. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis herleiden en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de betere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieleveranciers Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkorting al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen twee maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Online de goedkoopste energiebedrijven vinden

Onze website heeft de goedkoopste energieaanbieders, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers snel en simpel op een rij. Op die wijze kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen. Zeker zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de goedkoopste prijzen krijgt. Met de goedkoopste energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per kalenderjaar kondigen de energiebedrijven dan tevens nieuwe tarieven aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen enorm per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld uitsparen. Via deze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het gewin is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door elk jaar over te stappen. Vergelijk dus voor de duur van het abonnement om is opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en besparen

Consumenten die bijna nooit overstappen kunnen flink geld overhouden door te wisselen van gas- en stroomleverancier. Als u al geruime rijd klant bent bij een energieleverancier betaalt u over het algemeen te veel voor uw gas en licht en liggen de prijzen voor gas en elektriciteit relatief hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij goedkoopste stroom aanbieder.

Scroll naar boven