Allsecur Autoverzekering

Goedkoopste Wa Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Autoverzekering beƫindigen

Wil je de autoverzekering opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeraar zal je autoverzekering zoals verwacht binnen een maand stoppen. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je oude verzekering van je auto op! Wil je de verzekering van je auto stopzetten omdat je verzekeringsmaatschappij een premiestijging doorvoert of de voorwaarden aapast, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn opzeggen.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste autoverzekering voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je onverwijld wat voor jou de drie slimste verzekeringpolissen zijn. De beste autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere autoverzekeringen bekijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte op je scherm bekijken of gauw een verzekering voor je auto afsluiten op de website van de verzekeraar. Zo snel is je autoverzekering te vergelijken op onze website.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een ongeluk invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele medepassagiers.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. betaalt de gebreken die de berijder en/of familieleden ervaren door het schade. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar ook gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer gewone kennis over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste wa autoverzekering

Scroll naar boven