ANWB Autoverzekering

Goedkope Autoverzekering Jeugd

Door te vergelijken op hier vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden aangaan als je al een gebrekenverzekering voor inzittenden hebt, is meestal niet nodig. In dat situatie zou je namelijk zinloos veel kosten afdragen, terwijl de meerwaarde van de extra autoverzekering minimaal is. Het echte gewin van de schadeverzekering is dat je de uiteindelijk geleden schade terug betaald krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag.

Als jij en je inzittenden gewond raken bij een aanrijding dan betaalt je zorgverzekering de medische kosten. Met een schadelenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) ook een vantevoren vastgesteld bedrag uitbetaald bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het calamiteit.}

Het is normaal dat de kosten van enkele tientjes per jaar hoger wordt op het moment dat je hogere klant bedragen kiest. Gemiddeld genomen keert een schadeclaimlenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste autoverzekering voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je gauw wat voor jou de 3 beste verzekeringpolissen zijn. De betere autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de site van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere autoverzekeringen bekijken. Of er enkele naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op de website bekijken of ogenblikkelijk een autoverzekering vinden op de site van de autoverzekeraar. Zo simpel is de verzekering voor je auto te vergelijken op deze website.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene optionele mogelijkheden bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je essentieel vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een ongeluk invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor passagiers. vergoedt de gebreken die de berijder en/of passagiers ervaren door het ongeval. Dat kan lichamelijke gebreken zijn, maar tevens schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer gewone informatie over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering jeugd

Scroll naar boven