goedkope autoverzekering berekenen

Goedkope Autoverzekering Vergelijken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Als je als gevolg van een aanrijding met je auto ziekenhuis kosten hebt dan worden deze onkosten betaald door je zorgverzekering. Als er uiteindelijk sprake is van chronische invaliditeit of overervaren van jou als bestuurder, dan krijg je ook een vooraf vastgestelde vergoeding als je aanvullend een ongevallen inzittendenverzekering hebt afgesloten. Net als bij de schade inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet belangrijk is of de schade niet door eigen oorzaak is ontstaan.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je extra te beschermen voor hulp bij pech in eigen land of onder meer in heel Europa. Als je hiervoor een extra verzekering voor je auto aangaat, heb je altijd assistentie als je onderweg ellende hebt aan je auto. hulp bij autopech wordt eigenlijk vaak als aparte autoverzekering afgesloten, waardoor deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga ook hier na of je niet dubbel verzekerd bent en voorkom dat je zinloos te veel betaalt.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een vast bedrag uit als iemand na een botsing invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor familieleden. betaalt de gebreken die de automobilist en/of inzittenden ervaren door het aanrijding. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar ook schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer standaard gegevens over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering vergelijken

Scroll naar boven