de goedkoopste autoverzekering

Hema Autoverzekering Review

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je tevens een gebrekenverzekering voor inzittenden, dan is de schadeclaimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in bescherming is te groot, waardoor je nutteloos veel extra premie betaalt. Dat wil je allicht liever niet! Met de gebrekenverzekering krijg je de werkelijk geleden gebreken vergoed in plaats van een vatevoren bepaald uit te keren bedrag. De bescherming is vrijwel altijd voor gebreken tot een miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende autoverzekering voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je aanstonds wat voor jou de 3 goedkopere verzekeringpolissen zijn. De betere autoverzekering kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de website van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere autoverzekeringen overwegen. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie online bekijken of subiet een verzekering voor je auto aan gaan op de website van de autoverzekeraar. Zo simpel is de verzekering voor je auto te vergelijken op deze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plus genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder meer een schade) wordt niet betaald.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto vergoed.

De keus voor de bescherming hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: hema autoverzekering review

Scroll naar boven