de goedkoopste autoverzekering

Kosten Autoverzekering Per Maand

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het voordeligste bij jouw geval past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Kosten Autoverzekering Per Maand

Vergelijken op kostprijs en kwaliteit: wij baseren je lijst met resultaten op basis van maandprijs. De goedkoopste verzekering voor je auto voor jou komt bovenaan in beeld. Tevens zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij simpel de beste optie voor je autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van kosten autoverzekering per maand.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s in de leeftijd van 10 jaar en ouder, is enkel een WA-verzekering meestal voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor problemen die jij aandoet aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de dekking ten hoogste ruim 2 miljoen euro, voor letselgebreken aan mensen is dit ten hoogste 7,5 miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen verzekerd bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor gebreken met je eigen auto, bijvoorbeeld door het weer. Ook diefstal en ruitgebreken wordt in de regel betaald door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een herstelbedrijf gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

  • Allrisk

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je gedekt voor alle schade aan je auto. Of je zelf gebreken veroorzaakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Kosten Autoverzekering Per Maand

Als je een lease auto least, moet je altijd een autoverzekering aan gaan. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste schifting hierbij maakt. Er zijn circa 120 verschillende autoverzekeringen en de selectie hangt onder andere af van het grootte van de auto, je leeftijd en het aantal gereden jaren zonder gebreken dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen berekenen de maandprijs van hun autoverzekering op bovenstaande karakterisering. Om de voordeligste koop voor de verzekering van je auto te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De voordeligste polis is niet immer de goedkoopste autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je hier de autoverzekering vergelijken die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Dan kun je subiet een bruikbare, maar betaalbare verzekering voor je auto aan gaan.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je essentieel vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een botsing invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele familieleden.
  • Schadeverzekering voor familieleden. betaalt de schade die de automobilist en/of familieleden ondervinden door het aanrijding. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en specialistische rechtshulp om onder meer schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse gegevens over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: kosten autoverzekering per maand

Scroll naar boven