telfort sim only

Mobiel Sim Only Abonnement Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u geld overhouden op uw telefoonabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het voordeligste abonnement aan gaan. Als u al een toestel heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Wat is Sim Only?

Als je een contract in combinatie met een telefoon hebt gekocht zijn de mobiele aanbieders na 1 kalenderjaar geboden om zonder kosten de simlock eraf te halen. Binnen het eerste 12 maanden kan er een bedrag gevraagd worden om de telefoon simlock vrij te maken. Tevens als je op een later moment je mobiele telefoon wilt verkopen is het handig om een simlockvrije telefoon te hebben, simlockvrije smartphones verkopen namelijk een stuk beter!

De verscheidene simkaarten

Bij Sim Only, oftewel simkaart only, betaal je alleen voor het contract dat op de zonder extra kosten simkaart staat. Er zijn simkaarten in 3 diverse soorten: je hebt een doorsnee simkaart, een micro simkaart en een nano simkaart. Hiervan is de standaard simkaart de grootste, gevolgd door de micro simkaart en de nano simkaart.De meest populaire smartphones die de laatste jaren uitgebracht zijn, zoals de iPhone 5/6 en de Samsung Galaxy S6, maken gebruik van een nano simkaart. De iets oudere smartphones hebben in de regel een micro simkaart nodig. De simpele simkaart wordt telkens minder gebruikt in smartphones.

Als je een Sim Only contract bestelt, krijg je bij de meeste providers een 3-in-1 simkaart. Dit houdt in dat je immer de juiste simkaart hebt voor je mobieltje ; je simkaart knippen is dus niet nodig. Als de provider van jouw keuzemogelijkheid geen 3-in-1 simkaart levert, krijg je bij je bestelling de keuze voor een bepaald soort simkaart.

Waarom is een Sim Only contract efficiënter?

Het verschil in de vaste lasten bij een Sim Only abonnement zit hem volledig in het niet willen van de telefoon. Bij een eenvoudige smartphoneabonnement koop je jouw maandelijkse kosten van je abonnement in 2 delen. Een deel voor het abonnement en een deel voor je telefoon. Het deel van je abonnement bestaat uit de belminuten, sms en internet mb’s. De kosten voor je smartphone zorgen ervoor dat je na de looptijd je telefoon volledig hebt afbetaald. Je betaalt je telefoon dus af in 12 of 24 maanden. Doordat je deze lasten bij een Sim Only contract niet hebt, worden je maandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije Samsung mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de telefoon verwijderen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Welk abonnement zonder mobiele telefoon het betere bij jou past hangt af van verscheidene onderwerpen. Zo is het belangrijk om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe in de regel bel je met je smartphone? Vind je het van invloed dat je razend eenvoudig internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type abonnement zonder mobieltje dat je nodig hebt en de jaarlijkse abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

Uit welke internet en mobiel bellen abonnement kan ik kiezen?

Zoals gezegd heb je bij een telefonie abonnement meer keusin Sim Only aanbieders dan bij een abonnement met toestel. Dat zijn echter niet allemaal verscheidene Sim Only aanbieders met een eigen netwerk. In dit land tellen wij officieel 4 grote Sim Only providers met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile en
  • Tele2.

Alle andere aanbieders maken gebruik van het netwerk van 1 van deze Sim Only aanbieders. Zo maakt de telecom bedrijven hollandsnieuwe onder andere gebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbare dekking van KPN. In totaal kent ons land op dit moment twaalf diverse telecom bedrijven.

Wat voor telefoonabonnement sluit jij af?

Veel mobiele telefoon gebruikers komen over het algemeen voor een dilemma te staan als ze hun overeenkomst kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige aanbieder of stappen ze over? De keuze hangt over het algemeen van meerdere factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse kosten, de voorwaarden van de polis en de kosten voor een smartphone. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost meestal veel tijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te helpen door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een abonnement met smartphone en een Sim Only abonnement.

Sim Only abonnement

Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iedere maand. Dit is ook de reden dat veel consumenten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor een paar euro maandelijks zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel providers merken ook op dat Sim Only steeds populairder wordt en gaan daardoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele goedkope telefoonabonnementen geboden om smartphonegebruikers te lokken. Dit heeft uiteraard veel invloed op de keuzemogelijkheid van de provider. Echter moet een gebruiker tevens kijken naar het duur van het contract en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only telecomprovider is dat heel flexibel, maar op de keper beschouwd kunnen daar ook verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat een ieder te bieden heeft alvorens je een optie maakt.

Contract met een smartphone

Waar voorheen de abonnementen met smartphone erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel klanten over het algemeen voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een contract met mobieltje. Hoewel je bij deze abonnementssoort een voor niks mobiele telefoon krijgt, hebben veel consumenten geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat iedereen telkens zuiniger met hun mobieltje om, dus is de keus voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder abonnement te gaan. Wij wensen je veel succes met de keus voor het volgende telefoonabonnement.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk aanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keuzemogelijkheid voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een keuzemogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten overtollige onkosten te uitsparen, zodat we zonder zorgen met elkaar in contact kunnen blijven.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor een ieder die goedkoper wil bellen en nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los een apparaat aan te schaffen. gewoonlijk is het goedkoper om een losse telefoon aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ toestel met abonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je smartphone gebruikt, er is voor een ieder een passend abonnement te vinden. De laatste tijd zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je in de markt bent naar een Sim Only? Vindt hier de meest goedkope Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om makkelijk en snel het meest voordelige Sim Only contract te vinden en om het Sim Only abonnement hierna af te sluiten. Om het meest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement af te sluiten moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je maandelijks verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je snel je verbruik berekenen voor onder meer de data, maar je kunt ook op je laatste factuur zien hoeveel je maandelijks verbruikt bij je huidige mobiele telefoon abonnement. Op welk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het goedkoopste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je snel en simpel het Sim Only contract dat bij jou past. Heb je het meest goedkope abonnement gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only contract aan gaan bij de telecomprovider.

Scroll naar boven