sim only per maand opzegbaar

Mobiel Vergelijken Sim Only

Vind u het lastig kiezen? Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u de meest voordelige abonnementen. U stelt zelf het contract samen en u kiest zelf de telecomprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de betere aanbieders en goede service.

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een contract zijn gekocht, zijn in de regel niet simlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om tenslotte gebruik te kunnen maken van een simkaart van een andere aanbieder; dit kun je doen via je huidige telecomaanbieder of bij een telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

Goedkoopste Sim Only

Sim Only abonnementen zijn erg goedkoop. De voordeligste Sim Only abonnementen zijn aan te gaan voor €2,50 per maand. Hiervoor krijg je een beperkte hoeveelheid belminuten, sms’jes en internetdata.

Of je nou kiest voor een beperkt Sim Only contract of een uitgebreid abonnement met belminuten, sms’jes en onbeperkt internet: op deze website kun je Sim Only vergelijken zodat je een goedkope Sim Only vindt die bij jou past.

De nadelen van Sim Only

Een mogelijk vervelend iets van een contract zonder mobiele telefoon is dat je als klant zelf over een toestel moet beschikken. Er zal moeten worden berekend of dit voordeliger is. zonder simlock|simlock vrije willkeurige smartphone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de telecomprovider waarbij de smartphone oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de smartphone weghalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Om te bepalen welk abonnement voor jou het beste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is waarschijnlijk genoeg om een zicht te krijgen in je verbruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste telecom bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens Sim Only providers die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn 3 formaten simkaarten: het doorsnee formaat, micro sim en nano sim. Het doorsnee formaat werd ook vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken aanbieders het formaat nog nauwelijks. De meeste telefoons hebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobiele telefoons gebruiken een nano simkaart.

De meeste aanbieders leveren de simkaart op alle formaten. De koper van het abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

De aansluitkosten bedragen bij de providers van mobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedere telecomaanbieder vermeldt dit op haar eigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Uitsparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederland het aanbod van maarliefst 15 netwerk telecomaanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je optie voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een mogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten onnodige kosten te besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven.

Wat is een SIM-only abonnement?

Een SIM-only abonnement, meestal aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een abonnement zonder een nieuwe mobieltje.

Bij een SIM-only abonnement ontvang je vrijwel altijd een bundel met minuten en/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van het netwerk van de provider en niet voor een telefoon. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud van nummer als je dat wilt.

Een SIM-only abonnement is een prima keuze wanneer je al een smartphone hebt en daar nog tevreden over bent. En een SIM-only contract kan stukken goedkoper uitvallen dan aanbiedingen waarin wel een mobiele telefoon is opgenomen.

Wil je wel een nieuwe smartphone , dan is het interessant om SIM-only abonnementen met de aanschaf van een losse telefoon te vergelijken met abonnementen waarbij zowel apparaat als contract worden geleverd. Dit is met name praktisch als je het geen probleem vindt om het apparaat in een keer te betalen.

Stap je over naar een SIM-only abonnement dan is het van belang dat je de beschikking hebt over een simlockvrije mobiele telefoon. Vrijwel altijd is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het apparaat (als je het langer dan een twaalf maanden in je bezit hebt) kosteloos simlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het apparaat gekocht hebt.

Overstappen naar een nieuwe aanbieder

Al je een Sim Only contract afsluit bij een telecomprovider waarbij je nog geen consument bent dan kun je bij de meeste providers gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het voordeligste Sim Only contract zonder problemen. Je Sim Only provider regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere provider over te stappen. Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit aangeven en je Sim Only provider regelt dat je een Sim Only abonnement krijgt met je huidige mobieltje nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe aanbieder zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te ontvangen. Wanneer alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe provider. Stop de verwerven simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt spoorslags gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven