Opstalverzekering

Een opstalverzekering vergelijken en aan gaan via deze site is heel gemakkelijk. Bij ons vergelijk je opstalverzekeringen op kosten én kwaliteit. En, je krijgt korting, waardoor je tot wel 20% op je kosten kunt besparen. Vergelijk je via deze site én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de goedkoopste opstalverzekering aangaat, maar dat je er tevens een kiest die het slimste bij jou past.

Met een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, verzeker je alle zaken die aan het huis vastzitten tegen schade. Onder de opstal vallen bijvoorbeeld een vastgespijkerde houten vloer, de schutting in je tuin en je dak. Een opstalverzekering betaalt onvoorziene gebreken aan je huis, veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, bliksem of storm. Bij ons kun je simpel je opstalverzekering vergelijken op prijs én kwaliteit. We hebben alle gegevens over de opstalverzekering voor je op een rijtje gezet.

Opstalverzekeringen vergelijken

Alles over het regelen van je opstalverzekering

Als je een huis koopt ben je daar natuurlijk trots op. Je wilt dan ook dat als er iets mee gebeurt, dat je jouw huis weer kunt (laten) maken. Daarvoor sluit je een opstalverzekering af. Een opstalverzekering is niet verplicht. Immers wordt je vrijwel altijd door de bank wel geboden om een opstalverzekering te regelen als je een hypotheek afsluit. Dat is ook niet zo gek. Ze lenen jou veel geld, en willen natuurlijk wel dat het onderpand, jouw huis dus, goed is verzekerd.

Ben je van plan om een huis te kopen en moet je een opstalverzekering aan gaan? Op deze website kun je simpel de opstalverzekering vergelijken op kosten en dekking. Zo vind jij eenvoudig en simpel een opstalverzekering die past bij je opstal. Vul in de vergelijker in of je een huur- of koopwoning hebt. Vul ook je postcode, huisnummer en geboortedatum in. Je krijgt nu de keuze om ook de inboedelverzekering ook mee te nemen in de vergelijking. Kies of je dit wilt of niet en vul je gegevens en voorkeuren verder in. Om een opstalverzekering te vinden die past bij jouw huis, moeten we weten wat de staat van je huis is én of je jouw opstal aanvullend wilt verzekeren. Onder het kopje ‘Je woning’ vul je in wat voor type huis je hebt, wat de bouwaard van de muren is, hoeveel kamers je woning heeft, of je huis beveiligd is, wat de oppervlakte van je huis is én wat het bouwjaar van je huis is. Onder ‘Opstalverzekering’ vul je kennis in over het meeverzekeren van je fundering, de inhoud van je huis (m³), de gevel en de kwaliteit van de keuken, de badkamer en de woonkamer. Heb je dit allemaal ingevoerd? Dan kun jij de opstalverzekering vergelijken op bescherming en prijs.

Opstalverzekering aan gaan: zo werkt het

Bij ons vind je heel gemakkelijk de betere opstalverzekering voor jouw situatie. Je beantwoordt een aantal vragen over jouw huis waarmee wij de herbouwwaarde van jouw huis kunnen berekenen. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om je huis, op dezelfde plek weer opnieuw te bouwen zoals het was. Hiervoor gebruiken we een herbouwwaardemeter. Dat is simpel want je hoeft niet zelf te rekenen en je hebt garantie tegen onderverzekering. Je bent dus nooit te laag verzekerd. Alleen als je een heel luxe of historisch huis hebt, kun je deze waardeberekening niet gebruiken. Hierna zie je stante pede de 3 goedkopere deals voor je opstalverzekering die je tevens gauw online kunt afsluiten. De voordeligste opstalverzekering staat hier tevens immer bij. Je kunt vanzelfsprekend ook nog verder kijken en vergelijken met alle andere opstalverzekeringen.

Tip: Je kunt tevens stante pede de kosten berekenen voor een inboedelverzekeringaansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Zo heb je in 1 maal alles geregeld op een website, easy toch?

Dekking opstalverzekering

Alle opstalverzekeringen die je kunt vergelijken en vinden hebben verscheidene dekkingen: All-Risk en Extra Uitgebreid. Bij een Extra veelomvattende bescherming ben je al goed gedekt voor gebreken zoals:

  • Brand
  • Blikseminslag
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Schade door hak- en breekwerk om een lek op te sporen
  • Hagelschade

Met een allrisk dekking is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf de schade veroorzaakt.

Scroll naar boven