kosten rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Interpolis

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp en advies biedt bij juridische problemen. Onder meer als je wordt ontslagen omdat het bedrijf gaat reorganiseren. Een rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van deze rechtsbijstand.

Rechtsbijstandverzekering: verscheidene dekkingen

Bij een rechtsbijstandverzekering kun je kiezen uit diverse dekkingen:

Consument: denk aan een geschil bij aanschaffen of huren, of onder andere een probleem met je interneprovider.

Inkomen: onder meer een (dreigend) ontslag of een ander conflict met je werkgever. Over het algemeen valt hier tevens een geschil met je pensioenfonds of uitkeringsinstantie onder.

Wonen: Hiermee verzeker je jouw voor problemen over je huur- of koopwoning. Bijvoorbeeld een conflict rond het huren of aanschaffen van een huis, of over een verbouwing. In de meeste gevallen ben je ook verzekerd voor een meningsverschil met je buren.

Verkeer: Je verzekert je voor problemen die in het verkeer ontstaan. Onder andere als je het oneens bent over de gebrekenafhandeling na een tegenslag in het verkeer.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering ligt niet voor de hand om af te sluiten, maar kan opeens nodig zijn! Het is dan ook geen overbodige luxe om een goede rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Kijk naar de kenmerken van de verzekering van die op onze website worden uiteengezet.

Deskundige juridische hulp zonder zorgen over de kosten

Een juridisch geschil kan in het dagelijks leven in verschillende situaties ontstaan. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

FBTO heeft als eerste verzekeraar een rechtsbijstandverzekering waarbij u zelf kunt bepalen welke dekking u wilt. En daarom betaalt u alleen voor de bescherming die u nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende modules: Consument & Wonen, Verkeer, Inkomen en Medisch.

De pre’s van de FBTO rechtsbijstandverzekering zijn:

  • modules zijn los van elkaar af te sluiten
  • het hele gezin is meeverzekerd
  • geen minimaal claimbedrag
  • verstandig kiezen is geld geld besparen.

    Verschillende soorten rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor rechtsbijstandverzekering interpolis,rechtsbijstandverzekering-interpolis

    Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met verschillende dekkingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het van belang te weten welke dekking er gekozen moet worden.

    Als consument is men bijvoorbeeld verzekerd tegen conflicten over de koop of huur van dingen bij bijvoorbeeld een webshop. Lig je overhoop met een webshop na een online aankoop, dan kan de rechtsbijstandsverzekering helpen met juridische hulp.

Scroll naar boven