wat is de goedkoopste zorgverzekering

Studenten Zorgverzekering

Weet u zeker dat uw zorgverzekering wel compleet bij uw situatie past? Er is namelijk een kans dat u nu voor zaken verzekerd bent, waar u helemaal geen behoefte aan heeft. Terwijl u er wél premie voor betaalt.

Een zorgverzekering bestaat in de regel uit de verplichte basisverzekering en aanvullende dekkingen. Die kunnen zeer uiteenlopend zijn. Het is dan ook lastig om een goede vergelijking van zorgverzekeringen te maken.

Tip voor studenten

Voor studerenden geldt vaak dat ze geen grote zorgverzekering nodig hebben. studenten zijn meestal gezond en kunnen daarom veel geld besparen door alleen een basisverzekering te nemen en te kiezen voor het uiterste eigen risico. Enkele zorgverzekeraars bieden een speciale jongeren zorgverzekering aan. Ga je jouw zorgverzekering vergelijken? Dan vragen we aan de hand van je geboortedatum automatisch of je student bent. Je ziet dan vanzelf de zorgverzekeringen terug die speciaal voor studenten zijn (mits deze vanzelfsprekend aansluiten op jouw wensen).

Laat ons je assisteren bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De dekking van de basisverzekering verandert jaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan tevens zijn dat de bescherming van je aanvullende verzekering verandert, je zorgmaandprijs hoger wordt of dat je wensen voor komend kalenderjaar veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij hier aan het juiste adres. Wij helpen je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgende dingen:

 • Pas op dat je niet overgedekt bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Wanneer moet ik eigen risico betalen?

  Als je kosten maakt die onder het eigen risico vallen, krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor de kosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigen risico van 385 euro, krijg je de overige onkosten uitgekeerd van je zorgverzekeraar. 

  Zorgverzekering vergelijken

  Via onze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel je acuut de meest geschikte zorgverzekering voor , welke “Juist voor jou” is. En dat wil op de keper beschouwd iedereen? Want zeg nou zelf; het is immers fijn om elke maand wat inkomen over te houden voor andere uitgaven? Het leven is al duur genoeg! Dat etentje buiten de deur is op deze wijze snel verdiend. Lees snel verder om te weten te komen hoe het overstappen werkt in .

  Welke stappen volg je in onze vergelijker en waar moet je op letten?

  In onze vergelijker voor zorgverzekeringen kun je simpel alle zorgverzekeringsmaatschappijen voor vergelijken. Je kunt al in drie stappen weten welke zorgaanbieder voor je wensen het beste is:

  Vul je gegevens in

  Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op dat dit je wensen en behoeften zijn voor het zorgtwaalf maanden )

  Kies de zorgverzekering

  die het voordeligste bij jouw gezin past, en afsluiten maar!

  In ons land is iedereen verplicht een basisverzekering te hebben. In niet alle gevallen tevens gewenst om een aanvullende verzekering af te sluiten waardoor je meer uitgaven aan zorg vergoed krijgt. Het aanstaande zorgkalenderjaar zul je misschien andere wensen hebben dan het vorige zorgjaar. Wellicht weet je van eerder al dat je verstandskiezen er in uit moeten en heb je een een andere aanvullende tandartsverzekering nodig. Dat is vanzelfsprekend irritant, maar als je met onze vergelijker overstapt, houd je een beetje geld over om extra veel lekkere dingen in te slaan!

Scroll naar boven