telfort sim only

Telefoon Sim Only Vergelijken

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel easy helpt je simpel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je te allen tijde de juiste keuzemogelijkheid. Bij Bel efficiënt en simpel vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als T-Mobile en Tele2. Het maakt niet uit of je het meest goedkope Sim Only-abonnement zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Waarom Sim Only?

Bij een Sim Only contract betaalt u alleen de kosten voor uw abonnement. Op welk moment u een abonnement met toestel afsluit, betaalt u linea recta de kosten voor de telefoon. Met een Sim Only abonnement bent u vrijwel altijd voordeliger uit, dat zult u al efficiënt zien bij het Sim Only vergelijken. U kiest zelf een apparaat en koopt dit los, of u bent nog in het bezit van een (simlock vrij) mobiele telefoon.

Sim Only bellen, sms’en en mobiel internet

U wilt alles uit uw abonnement halen: bellen, sms’en en mobiel internet. Geen probleem. U stelt zelf uw abonnement samen. Hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s internet heeft u nodig per maand? U beslist. Uw Sim Only contract vergelijken is niet lastig: ga naar Sim Only vergelijken en stel zelf eenvoudig en simpel uw contract samen. x 54 mm), de Full-size SIM danwel de gangbare SIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met een formaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere mobiele telefoons.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleiner als gevolg van de telkens kleiner wordende smartphones. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3 x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobieltjes. Micro-SIM kaarten passen normaal gesproken wel in oudere mobieltjes, terwijl nieuwe typen veelal gebruik maken van Nano-SIM kaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe toestel met een ander formaat simkaart leverde daardoor veel gedoe op en gedoe met bijvoorbeeld kaarthoudertjes/kaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen als je een nieuwe mobiel hebt gekocht en je oude kaart kan er niet in. Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle 3 gangbare formaten inzitten, je kunt het formaat dat je benodigd er uit drukken.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende smartphone waar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobieltje aan te schaffen, dan is het gewenst om een los Sim Only contract af te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat past bij je verbruik.

Aanschaf van een Sim Only contract heeft een aantal pluspunten ten opzichte van de aanschaf van een contract inclusief smartphone.

 • Je kunt aanzienlijk geld besparen op de kosten.
 • Kies voor een korte looptijd, dan kun je in enkele stappen overstappen als een andere partij een goedkoper contract aanbiedt.

  De nadelen van een Sim Only abonnement

  Een mogelijk nadeel van een Sim Only abonnement is dat je als klant zelf over een telefoontoestel moet beschikken. Er zal moeten worden berekend of dit goedkoper is. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de aanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van de mobieltje weghalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de consument nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telefonie abonnement voor jou het slimste is raden wij aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is meestal voldoende om een inzicht te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens mobiele telefonie bedrijven die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Op welk moment kan ik overstappen?

  Wie wil overstappen, moet eerst weten of hij of zij een maandelijks of een jaarlijks overeenkomst heeft. Bij Sim Only aanbieders kunnen abonnees meestal per maand overstappen. De contractduur is normaal gesproken 1 maand, 12 maanden, of 24 maanden.

  Bellers kunnen twee maanden voor het einde van het huidige overeenkomst de overstap naar een andere provider regelen. Het nieuwe abonnement gaat dan in, als het oude is afgelopen.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Vandaag de dag is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon. Dat komt onder andere doordat een Sim Only veel goedkoper is dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je slechts een simkaart en geen smartphone. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Doordat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overbodige kosten. De kostprijs die je normaliter voor je ‘zonder kosten smartphone ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en derhalve houd je veel lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in ons land het aanbod van maarliefst 15 netwerk telecomaanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je optie voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een keus maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten overbodige kosten te uitsparen, zodat we onbekommerd met elkaar in contact kunnen blijven.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractduur van je abonnement op zijn eind, ben je tevreden over mobiele telefoon die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer smartphone , dan is het verstandig om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze manier bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de mobieltje. Niet alleen de eenmalige kosten, maar ook de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de mobieltje.

  Overstappen naar een Sim Only abonnement is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de hoeveelheid data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede gewin is dat je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Je bent daardoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere telecomaanbieder. Bij een contract inclusief smartphone teken je een overeenkomst voor 1 of 2 12 maanden. Sinds kort kun je ook hier bij enkele partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het toestel in één keer afbetalen als je opzegt.

  Stel dat je per slot van rekening een nieuwe telefoon nodig hebt, dan kun je zelf een los toestel kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het apparaat dan in één keer moet betalen.

  Hoe kan een Sim Only internet abonnement verlengd worden?

  Bij het verlengen van je telefooncontract kun je kiezen om je Sim Only abonnement met 1 kalenderjaar of met twee 12 maanden te verlengen. Enkele aanbieders bieden je zelfs de optie aan om per maand te verlengen. De keus tussen deze drie mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke geval en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat op welk moment je een Sim Only abonnement voor langere tijd aangaat je interessanter uit bent dan op welk moment je kiest voor verlenging van 1 jaar of maandelijks. Het grote voordeel bij het verlengen met 1 twaalf maanden is dat je over 12 maand kunt kijken of het telefooncontract nog past bij je wensen en mocht je toestel niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement ook verlengen met een nieuw mobieltje.

Scroll naar boven