sim only

Telefoonabonnement Sim Only Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u uitsparen op uw smartphoneabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het meest voordelige abonnement vinden. Als u al een toestel heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobiele telefoon aanschaffen en daar een Sim Only abonnement bij kopen, of dat mensen eerst voor een abonnement met telefoon kiezen en na de contractduur overstappen op Sim Only omdat zij hun smartphone nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only contract kun je zelf je smartphone kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de telecomprovider. Dit heeft twee grote voordelen:

 • Je abonnement is veel een voordeligere keus
 • Je kunt zelf kiezen welke telefoon je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only nummerbehoud

  Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het is wel van invloed dat je dit aangeeft bij het invullen van jouw gegevens. Als je aangegeven hebt dat je nummerbehoud wil toepassen, zal je ook je simkaartnummer in moeten vullen; deze staat op de simkaart die in je mobiele telefoon zit. Ook voor Sim Only met nummerbehoud ben je aan het juiste adres.

  Onbeperkt bellen zonder vast contract

  Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Dan kun je onbeperkt bellen voor een vast bedrag elke maand en heb je alle vrijheid om zonder kosten te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. bijgevolg kun je immer profiteren van de betere tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije Samsung mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract besteld is? Alleen de telecomprovider waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van het mobiele telefoon afhalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel data je hebt verbruikt. Zat je telkens buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe telefonie abonnement een grotere internetbundel te bestellen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de cluster wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel telecom bedrijven bieden trouwens de mogelijkheid om lopende je contract omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter ook aanbieders die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een contract zonder smartphone van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

  enkele providers bieden bellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’t of internet, moet meestal bijbetalen. Extra kennis over tarieven, is meestal te vinden op de website van de aanbieders.

  Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

  De aansluitkosten bedragen bij de providers van mobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedere aanbieder vermeldt dit op haar eigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld overhouden op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk aanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je mogelijkheid voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van de meest actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een keuzemogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overtollige kosten te geld overhouden, zodat we zonder zorgen met elkaar in contact kunnen blijven.

  Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

  Heb je nog een goed werkende mobieltje waar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobiele telefoon aan te schaffen, dan is het interessant om een los SIM-only abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat past bij je verbruik.

  De meeste aanbieders bieden SIM-only abonnementen aan waarbij de inhoud van de service (groep data, minuten en sms’jes per maand) veel identiek is aan de inhoud van abonnementen waarbij meteen een nieuwe smartphone wordt geleverd. Bijvoorbeeld Vodafone en Tele2.

  En er zijn aanbieders die zich 100% gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Onder andere Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn meestal laag.

  Aanschaf van een SIM-only contract heeft een aantal pre’s ten opzichte van de aanschaf van een contract inclusief mobieltje.

  • Je kunt veel besparen op de kosten.
  • Kies voor een korte contractduur, dan kun je eenvoudig overstappen als een andere partij een voordeliger abonnement aanbiedt.

   Overstappen naar een nieuwe telecomaanbieder

   Al je een Sim Only abonnement afsluit bij een aanbieder waarbij je nog geen klant bent dan kun je bij de meeste aanbieders gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het goedkoopste Sim Only contract zonder problemen. Je Sim Only aanbieder regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere telecomaanbieder over te stappen. Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit aangeven en je Sim Only telecomprovider regelt dat je een Sim Only contract krijgt met je huidige smartphone nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe telecomaanbieder zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te bekomen. Wanneer alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe provider. Stop de verwerven simkart in je simlock vrije smartphone en je kunt linea recta gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven