reisverzekering

Vergelijk-Doorlopende-Reisverzekering

Tegenwoordig is het voor veel mensen van belang om er zich bewust van te zijn dat een gevaar over het algemeen in een klein hoekje schuilt. Dat is ook het situatie op welk moment u er voor kiest om een reis te boeken. U kunt voor vertrekken kan het gebeuren dat met een plotse geval waarmee u niet van huis kunt, maar alsook ten tijde van uw vakantiereis kunnen er zich acute problemen aan het licht komen. Het aan gaan van de voordeligste reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering betaalt ongemak die is ontstaan lopende een vakantie. U heeft de kans om enkele categorieën mee te verzekeren zoals: accidentlen, , giraal geld en waardepapier, vervangend vervoer bij pech onderweg of de wintersport dekking. Naast deze mogelijkheden kunt u in de regel een annuleringsverzekering afsluiten.

Verscheidene goederen worden tot een bepaald maximum betaald. Let hierbij goed op wat u verzekerd, een de goedkoopste reisverzekering heeft over het algemeen een (hoog) eigen perikel of een minder (hoog) gedekt bedrag voor de spullen of aanvullende zaken.

Waarom een reisverzekering?

Als u op trip gaat en u maakt een tochtje naar het buitenland kan er van alles gebeuren. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, hierdoor zou het kunnen dat u niet verwachte onkosten moet uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan de ziekenhuiskosten als u onverhoopt ziek wordt of door een ongeval in het kliniek komt. De kans dat men in het buitenland ziek wordt is ook groter. alsook andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere gelegenheid op een probleem.

Wat is er gedekt in de basisbescherming van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa standaard gedekt voor hulpverlening, onvoorziene uitgaven, een calamiteit en en aansprakelijkheid voor schade aan uw tripverblijf.

Hulpverlening

24/7 hulp van de aangesloten alarmcentrale. onder andere bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding lopende de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Plotse uitgaven

Bijvoorbeeld voor extra tochtje– en verblijfsuitgaven als je in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt of eerder naar huis moet terugkeren na een calamiteit of ernstige ziekte. Of voor geld voor opsporings- of reddingsacties, als je gedurende een bergwandeling niet meer weet waar je bent of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent verzekerd tegen de onvoorziene geld als gevolg van een calamiteit.

Aansprakelijkheid voor schade aan tripverblijf

Geld door bijvoorbeeld schade aan de inboedel van uw reisverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw gehuurde vakantiehuisje.

Reisverzekering vergelijken en aan gaan: zo simpel doe je dat

Deze website heeft een duidelijke online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel goedkoop een reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou de goedkoopste verzekering hebt gevonden, kun je terstond je reisverzekering afsluiten. Dat kan volledig online en je ziet direct of je bent geaccepteerd voor de reisverzekering.

Opzegging van trip door ziekte

In het merendeel van de gevallen wordt er voor gekozen om een reis te opzegging wegens een bepaalde ziekte of aandoening. Heeft u een annuleringsverzekering , dan beschikt u altijd over deze mogelijkheid. Het bedrag dat u heeft vergoed voor uw reis zal in dit situatie dan tevens nagenoeg compleet worden terugbetaald. Nagenoeg? Klopt, want er zijn altijd geld die van het uitbetaalde bedrag worden afgetrokken. Wat veel mensen bovendien niet weten is dat niet alleen ziekte bij de reiziger zelf, maar tevens bij familieleden tot in de 2de of 3de graad in het algemeen door een annuleringsverzekering worden vergoed. tevens wanneer er hiervan sprake is kan uw tochtje dan tevens zonder probleem worden geannuleerd.

Wat bij overlijden van een familielid?

Een overlijden kan te allen tijde gebeuren, zelfs op de meest plotse momenten. Is er sprake van een overlijden van een familielid tot in de 2de graad? In dat situatie zal uw annuleringsverzekering alsook hier een hele goede tussenkomst in bieden. U dient er wel rekening mee te houden dat dit niet geldt voor wanneer onder andere 1 van uw slimste vrienden komt te overlijden. In dat geval zult u er dan ook bij stil moeten blijven staan dat u zomaar het ganse bedrag van de geplande vakantie kunt verliezen.

Professionele redenen aan basis van opzegging

Er wordt immer benadrukt dat een doorlopende reisverzekering geen tussenkomst biedt bij zakelijke trips naar het buitenland. Dat klopt ook, maar het betekent niet dat er geen enkele zakelijke betrekking invloed kan aanwenden op uw verzekering. op welk moment u onder andere vakantiereis heeft aangevraagd, maar u onverwacht niet kunt weggaan omdat de vervanger op uw werk onder andere plots ziek is geworden of een ongeval heeft gehad zal de annuleringsverzekering doorgaans immer een gepaste bescherming voorzien. Op deze wijze hoeft u dus nooit een financieel gevaar te vrezen ten gevolge van een niet verwachte gebeurtenis op uw werk.

Doorlopende reisverzekering inclusief annulering afsluiten

Bovenstaande legt uit dat het in tal van veel omstandigheden goed een optie is om het door u betaalde premiebedrag voor uw tochtje terug te krijgen van de verzekeraar waarbij de reis- en annuleringsverzekering werd afgesloten. Vooraleer u dit kunt doen zult u er zich evenwel bewust van moeten zijn dat er niet te allen tijde op zijn minst een annuleringsverzekering wordt gedekt bij een (doorlopende) reisverzekering. Deze apart aan gaan of deze laten toevoegen aan de door u verstandige polis is in diverse wensen en behoeften dus wenselijk. Om er zeker van te zijn dat uw doorlopende reisverzekering over een passende annuleringverzekering beschikt is het uitvoeren van een vergelijking vooraleer een doorlopende reisverzekering aan te gaan in ieder situatie te allen tijde een uitstekende optie.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering alsook een annuleringsverzekering aan gaan. Een annuleringsverzekering betaalt de onkosten als je de vakantie welbeschouwd moet annuleren. bijvoorbeeld door een probleem, ziekte of overlijden. Wil je jouw vakantie opzeggen vanwege een geval die je al langere tijd zag aankomen? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Bij je reisverzekering is het tevens verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je tochtje onverhoopt niet door kunnen gaan, of tijdens de vakantiereis eerder afgebroken moeten worden, dan kun je met behulp van een annuleringsverzekering de kosten vergoed krijgen. Je kunt kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Dat houdt in dat je 365 dagen door gedekt bent, dus tevens voor korte trips en weekendjes weg. heel veel verzekeraars betalen zelfs de uitgaven van een concertkaartje op welk moment je onverwacht toch ook niet naar het concert kunt gaan. Een kortlopende annuleringsverzekering sluit je af bij een vakantiereis en is ook alleen geldig voor die ene reis.

Wat kost een annuleringsverzekering ?

Wat een annuleringsverzekering kost, hangt af van de totale geld van je tochtje. De premie van een annuleringsverzekering is vrijwel altijd tussen de 5 en zes procent van de totale vakanties om. Daar komen ook nog poliskosten en assurantiebelasting bij. Hoe hoger de vakantiereizen om, hoe meer kosten je dus betaalt voor je annuleringsverzekering.

Goedkopere reisverzekering

op welk moment u een vakantiereis heeft geboekt spreekt het voor zich dat u zich zo weinig mogelijk zorgen zult willen maken. Om er zeker van te zijn dat alle mogelijke gevaren gericht op uw bij elkaar gespaarde trip zijn gedekt kan het gewenst zijn om een tijdelijke of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een kortlopende reisverzekering afsluiten kan voor natuurlijke personen die slechts één maal per 12 maanden op reis gaan de meest slimme optie zijn. Op deze wijze genieten ze tenslotte van een passende bescherming voor hun geboekte trip, maar dan wel zonder dat ze rekening dienen te houden met nutteloos hoge kosten. Gaat u met zekerheid vaker dan 1 keer op vakantie gaan in het komende jaar? In dat geval is de keus om een doorlopende reisverzekering af te sluiten altijd het beste. Zo geniet u op vlak van prijs-kwaliteit welbeschouwd te allen tijde van de meest geschikteverzekering.

Tips: besparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering vinden? Bedenk dan goed of je bepaalde dekkingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan dekking voor medische kosten (soms heb je die alsook al goed gedekt bij je zorgverzekering), hulp bij autopech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en zorg dat je niet 2 keer gedekt bent. Meestal kun je door goed te lezen naar je beschermingen veel geld overhouden.

Hoogste tegemoetkomingen reisverzekering

Liever heb je je reisverzekering volledig niet nodig, maar als er toch ook wat gebeurt wil je graag dat de gebreken eenvoudig wordt uitbetaald en afgehandeld. Vind je een bepaalde bescherming erg van belang bij je reisverzekering? Onder andere voor fotocamera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht hoogste schadeloosstellingen. Dan weet je zeker dat je bij de voordeligste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering alsook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de onkosten als je de reis per slot van rekening moet annuleren. Als je je reis bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annulatie kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een mogelijkheid maakt om je vakantie vooraf te annuleren als gevolg van bepaalde omstandigheden. Tevens als je door zekere gebeurtenissen tijdens je vakantie gedwongen bent om naar huis te vertrekken, worden de laatste vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af alvorens je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzegging van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk detail vergoeden.

Tevens met betrekking tot de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele twaalf maanden door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Afzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering beëindigen kun je schriftelijk bij jouw huidige verzekeraar regelen. Een nieuwe reisverzekering aan gaan is zo gebeurd. Je kunt in niet meer dan vijf minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de voordeligste reisverzekering vinden. Zo snel en simpel is het vinden en aan gaan van een reisverzekering via deze website.

Scroll naar boven