Gas En Stroom Leveranciers Vergelijken

Vergelijk Stroom Gas Leveranciers

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract weergeven. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de prijs per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per jaar betaalt. We raden je aan om met name naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de betere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de meest voordelige energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus uitsparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw reis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de meest goedkope energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de goedkoopste is.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijken dé manier is om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u daardoor veel kunt geld besparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is in enkele stappen en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink besparen op uw energierekening. Uw voordeel kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen energieleverancier voor u. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, daarentegen moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een optie dat een overeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website snel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder meer letten op de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per m3. Het is ook interessant om te bekijken of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook onmiddellijk een overzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak onmiddellijk een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag ook aanbiedingen voor twee of 4 jaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Controleer tevens wat anderen over een leverancier vertellen! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij vergelijk stroom gas leveranciers.

Scroll naar boven