t mobile sim only

Vergelijk Telefoon Abonnement Sim Only

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel efficiënt en simpel helpt je easy te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je altijd de juiste optie. Bij Bel eenvoudig en simpel vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als T-Mobile en Ben. Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken: voor wie?

Sim Only is bedoeld voor degenen die al een mobiele telefoon hebben en die het jammer of te veel geld vinden om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt tevens een ‘los’ toestel aanschaffen. In het verleden kreeg je de toestel ‘gratis’ of met korting. Je betaalde er echter wel degelijk helemaal voor, door het duurdere abonnement. Maar als het je niet zoveel uitmaakt welk apparaat je koopt, dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar een losse telefoon.

Goedkoopste Sim Only

Sim Only abonnementen zijn erg goedkoop. De meest goedkope Sim Only abonnementen zijn aan te gaan voor €2,50 per maand. Hiervoor krijg je een beperkte hoeveelheid belminuten, sms’jes en internetdata.

Of je nou kiest voor een beperkt Sim Only abonnement of een uitgebreid contract met belminuten, sms’jes en onbeperkt internet: op onze website kun je Sim Only vergelijken zodat je een goedkope Sim Only vindt die bij jou past.

Tips en gegevens over het vergelijken van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is niet te allen tijde heel duur! totaal niet als je al in het bezit bent van een perfecte mobiele telefoon . Voor diegene die kunnen overstappen naar een nieuw telecomabonnement en niet meteen de behoefte hebben om een nieuwe luxe smartphone te halen is er de zogenoemde “Sim Only”. Een telefonie abonnement is een telecomcontract waarbij je uitsluitend een simkaart ontvangt en dus zelf een smartphone hebt. Het voordeel hiervan is dat de uitgaven die je periodiek betaalt aanzienlijk lager zullen zijn dan bij zonder een Sim Only abonnement. Zo is het bij een Sim Only heel standaard dat je een telefonie abonnement afsluit voor €9 tot €19 per maand, terwijl de meeste abonnementen met een smartphone pas beginnen bij dertig euro. Je bespaart al gauw 40% of meer op de kosten van je abonnement. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobieltje oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de smartphone verwijderen. In de praktijk houdt in dat over het algemeen dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Om te bepalen welk abonnement voor jou het goedkopere is adviseren wij om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen paar maanden. Dat is waarschijnlijk sufficient om een zicht te krijgen in je verbruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste telecom bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn op het moment echter ook aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een telecom bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een abonnement zonder mobiele telefoon van 24 maanden afsluit.}

Vergelijken van Sim Only abonnementen loont

We blijven het zeggen, maar het is tevens echt waar. Net als het vergelijken van de prijzen van je telefoon met abonnement, energieleverancier, zorgverzekering en internetcontract kun je ook flink geld overhouden op de vaste lasten van je contract zonder mobiele telefoon. De prijzen van een telecomabonnement kunnen per periode verschillen en zijn per Sim Only aanbieder anders. Als je ervoor kiest om over te stappen naar een goedkopere mobiele telefonie bedrijf met een contract zonder smartphone is het aan te raden om gebruik te maken van een Sim Only vergelijkingssite. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij assisteren je graag en tonen je een uitgebreid overzicht van alle aanbieders en hun aanbiedingen. We werken de prijzen dagelijks bij zodat ze immer actueel zijn.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de smartphone. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal acht Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere mobieltjes, terwijl 3G op veruit de meeste telefoons werkt.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verschillende aanbieders met elke maand opzegbare abonnementen. Naast de lage premie en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige provider. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw Sim Only contract uitgekozen en bent er zeker van dat je je contractuele verplichtingen van je ‘oude’ abonnement volledig bent nagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen met je huidige aanbieder of met de partij waarbij je het Sim Only contract gaat vinden, om door te geven dat je wilt overstappen naar het Sim Only abonnement dat je hebt geselecteerd.

Vervolgens zal je Sim Only contract ingaan op het moment dat je ‘oude’ abonnement eindigt met een maximum van 30 dagen na afloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waarop je doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste aanbieders kun je bovenstaande ook regelen door in te loggen op de pagina van je huidige aanbieder. Wel zo simpel.

Overstappen naar een Sim Only abonnement bij je huidige telecomaanbieder levert zeker pluspunten op. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijen krijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwe duur van het contract.

Pre’s Sim Only internet

Een Sim Only abonnement boven een smartphone plus abonnement verkiezen zal betekenen dat je per maand bespaart op je mobiele telefoon kosten. Bij je huidige telecomaanbieder zul je ook nog eens meer korting krijgen op welk moment je kiest voor het verlengen van je mobiele telefoon abonnement. Het verlengen van je smartphone contract bij je huidige telecomprovider houdt in niets meer dan dat je een nieuw overeenkomst aangaat voor een bepaalde periode. Doordat je kiest voor het verlengen van je contract zal de telecomaanbieder je belonen met extra gewin op je Sim Only abonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je het telefoonabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvang je geen extra korting.

Scroll naar boven