goedkope autoverzekering berekenen

Voordelige Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Ten gevolgende van een ongeval met je auto medische kosten hebt dan worden deze kosten betaald door je zorgverzekering. Als er uiteindelijk sprake is van chronische invaliditeit of overervaren van jou als bestuurder, dan krijg je ook een vooraf bepaalde uitkering als je aanvullend een ongevallen inzittendenverzekering bent aangegaan. Net als bij de schade inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet van invloed is of de schade wel door eigen nalatigheid is veroorzaakt.

Voordelige Autoverzekering

Als je een auto koopt, moet je altijd een autoverzekering vinden. Dit is gemakkelijk te doen, maar let op dat je de juiste overwegingen hierbij maakt. Er zijn circa 120 verschillende verzekeringen voor auto’s en de overweging hangt onder meer af van het merk auto, op welk moment je geboren bent en het aantal gereden jaren zonder schade dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen berekenen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de betere deal voor de verzekering van je auto te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De voordeligste optie is niet altijd de goedkoopste autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je hier de verzekering voor je auto vergelijken die het beste bij jouw persoonlijke geval past. Dan kun je onmiddellijk een geschikte, maar voordelige autoverzekering aan gaan.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen schade niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een botsing) wordt niet betaald.
  • All Risk. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keus kunt maken. Hier is meer te zien: voordelige autoverzekering

Scroll naar boven