online autoverzekering

Welke Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden aangaan als je al een gebrekenverzekering voor inzittenden hebt, is misschien niet nodig. In dat geval zou je namelijk onnodig veel maandprijs betalen, terwijl de meerwaarde van de extra autoverzekering niet hoog is. Het grote voordeel van de schadeverzekering is dat je de uiteindelijk geleden gebreken uitbetaald krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag.

Als jij en je inzittenden gewond raken bij een aanrijding dan dekt je zorgverzekering de medische kosten. Met een schadeclaimlenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) tevens een vantevoren vastgesteld bedrag betaald bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het ongeval.}

Het is logisch dat de lasten van enkele tientjes per jaar hoger wordt op het moment dat je hogere klant bedragen kiest. Over het algemeen keert een schadelenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste autoverzekering voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je spoorslags wat voor jou de drie betere polissen zijn. De slimste autoverzekering kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de aanbieding van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere autoverzekeringen bekijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op de website bekijken of spoorslags een verzekering voor je auto aan gaan op de site van de autoverzekeraar. Zo snel is je autoverzekering te vergelijken op hier.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je onontbeerlijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een schade gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele carpoolers.
  • Schadeverzekering voor passagiers. betaalt de gebreken die de bestuurder en/of medepassagiers ondervinden door het schade. Dat kan geestelijke schade zijn, maar ook gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: welke autoverzekering

Scroll naar boven